vineri, 29 ianuarie 2010

AFACERI TIPOGRAFICE Cum sa incep o afacere ?


Nimic mai simplu, cum am vazut pe net, ca se scot o sumedenie de carti care te invata imediat ce ai de facut pentru a avea o afacere infloritoare in cel mai scurt timp. Oare chiar asa sa fie?
Pentru a investi intr-o tipografie ai nevoie in primul rand de mult curaj, strategie, stiinta, si ca in orice alt domeniu, de foarte mult noroc.De la idee la rezultate este cale lunga .Mie personal mi-au trebuit aproape 20 de ani ca sa inteleg unde si de ce am gresit ,unde si de ce am facut bine.
Personal nu am nimic, cu cei care dau sfaturi tiparite si vor sa isi vanda cartile, îi inteleg si le urez succes, dar sa amagesti omul ca poate incepe o afacere tipografica, fie ea doar digitala cu numai 6500 euro e o minciuna care poate lasa un om pe drumuri, sau sa il poate face sa isi piarda ani buni din viata degeaba.
 Cand incepi o afacere tipografica, adica iti faci TIPOGRAFIE nu mai ai cale de intoarcere. Ori la bal ori la spital.
 Daca vrei sa stii in ce te bagi si vrei sa afli mai multe despre utilaje de tipar,ghilotine,materiale,hartii,cartoane,cerneluri,matrite,poleiri,stantari,timbru sec,clienti tampiti,tepari,laminari,plastifieri,legatorie,brosare, tipar offset,flexo,digital,serigrafie,tampografie etc... urmareste acest blog si pune intrebari pertinente si impertinente. Eu voi incerca sa iti raspund la toate.
https://www.tripleclicks.com/18699532