luni, 12 septembrie 2011

Cea mai proastă băutură alcoolică din ţară. Clasament.

Mai proastă decât ieftinele "săniuţe" care nu aveau parcă  gust de alcool metilic. preţ 33 lei. Deloc ieftin!

Politică, şpăgi , manele şi noul imn naţional.


În timpul meciului România-Franţa, am stat cu teamă  să nu ne facem de râs datorită gazonului pus cu bani grei pe National Arena, iar la începutul partidei am tremurat ca nu cumva renumitul nostru unic tenor fără şcoală să nu greşească imnul..dar e vorbă veche ,că de ce ţi-e frică de aia nu scapi sau că ce ţi-e scris în frunte ţi-e pus.
Toată suflarea din media a explodat oripilată datorită arăturii cu nume de gazon de pe stadionul naţional, precum şi datorită  interpretării după bunul plac a imnului ţării de către "ilustrul" Marcel Pavel. Dar nimeni nu vede esenţa lucrurilor ce stau în spatele acestor două fapte care ne caracterizează din păcate ca naţie în ultima vreme...Şpaga şi manele. Federaţia de fotbal a luat şpaga de la nepricepuţii gazonului conduşi de Oprişan, mafiotul care întâi a semnat contracte abia după care s-a apucat de afaceri cu gazoane, fiind  ori în gaşca federaţiei, ori în turma primăriei, şi tot organizatorii au preferat un manelist reprezentativ al unei (încă din fericire)minorităţi conlocuitoare, care abia a terminat liceul la 47 de ani,  în locul unor adevăraţi tenori sau cântăreţi români de care ţara nu a dus lipsă niciodată dar care din păcate au fost mereu ignoraţi, marginalizaţi. Mă mir că nu l-au pus pe ăla micu, pe copilu minune să cânte imnul nostru naţional, dar nu e încă timpul trecut, şi ne mai miră de ce fac  francezii mişto de noi pe bună dreptate.
Pe de altă parte,  şi eu aş fi omis versul cu Traian dar asta ţine de istorie, în nici un caz de politică, spagă sau manele.